Partner & Co.
- Vi flytter dansk erhvervsliv
Top -pic -hovedkontor1Top -pic -lastbil1Kolleger
Partner & Co A/S blev stiftet i 1995 og ejes af Jens Frederiksen
Vi tilbyder kvalitets- flytninger og relaterede ydelser, baseret på et højt serviceniveau
Koordination og samarbejde - så vi holder tidsplanen med respekt for kundens værdier
 

Om os

Partner & Co A/S blev stiftet i 1995 og ejes af Jens Frederiksen.

Det primære forretningsfokus er flytteopgaver for virksomheder og institutioner. Derudover er vi indehavere af et kæmpe lagerhotel, hvor vi opmagasinerer kontorinventar med mere. 

Sidst tilbyder vi facility service (handyman opgaver), som i forskelligt omfang er outsourcet til Partner & Co.

 

Effektiv flytning med lave omkostninger

Langt de fleste opgaver løser vi selv. Men når opgaven bliver rigtig stor og tidsplanen stram, har vi stor gavn af et stærkt og professionelt netværk.

På den måde kan vi holde de faste omkostninger nede og alligevel være i stand til også at løse de opgaver, der kræver det store set-up.

Partner & Co. A/S har af Bisnode opnået vurderingen AAA - hvilket er højeste niveau for kreditværdighed. Der er under 2% af danske virksomheder der har denne vurdering i 2016.

 

Medlemskaber & Samarbejder

Vi er medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening, der blandt andet sikrer udvikling af nye metoder og afprøvning af grej. Det er desuden kundens garanti for at virksomheden er omfattet af en flytteansvarsforsikring. 

Derudover støtter Partner & Co indsatsen mod kræft, Dansk Handicap Idrætsforbund og UNICEFs arbejde med at skabe en god skolestart for børn i udviklingslande.

 

DMF

Vi _stoetter _DHIF     

   

 Unicef _erhv _partner _2016_bred